Clewer konsernin ideapäivä

September 15, 2016

 

Yhtiössämme oli tarve saada aikaan ideointipäivä, jossa oli tarkoitus rentoutua, syödä hyvin ja käydä rauhassa vapaata keskustelua uusista ideoista ja toimintamalleista joita oltiin ottamassa lähiaikona käyttöön.  Lisäksi tulevan yritysoston vuoksi oli tavoite saada avainhenkilöitä hieman tutuiksi jo etukäteen. Kiireisten kalenterien vuoksi haluttiin saada tämä päivä järjestettyä mahdollisimman lähellä Turun tuotekehitystämme ja labarotoriota josta suurin osa meistä saapui paikalle.  Emme olleet koskaan ennen käyttäneet Farmer's Golffin palveluita, joku meistä tiesi asiasta, mutta kukaan ei ollut kokeillut palveluita tai Farmer's golffia lajina.  Kokemus oli loistava, pidettiin kokousta, pelattiin tiukka joukkuekisa luonnon parissa kiertäen, nautittiin savusaunasta ja puljusta, syötiin erinomainen illallinen ja keskustelut olivat todella antoisat.  Kaikin puolin suositeltava palvelu!

Laine CEO/Clewer group

 

Please reload

YhteystieDOT

© 2017 by TSKiiwi

Rymättylä Farmersgolf® Spa

Raulantie 169
21140 Rymättylä 

​​

Puhelin:

0400 520 576

info@farmersgolf.fi

Nimi *

Email *

Puhelin

Osoite

Asia

Viesti