ASIAKKAIDEN

PALAUTTEITA

JA VALOKUVIA

Juho Vaissi, Keuruu 2017 kevättalvi

POLTTARIPORUKAN ISÄNTÄNÄ

Tehtäväkseni lankesi polttariporukan ohjelman järjestäminen. Osallistujia oli ympäri Suomen ja päädyimme Turkuun ja Rymättylään.

Halusimme iltaohjelman takia asua Turussa, josta vuokrasimme talon Air bnb:n kautta.

Lauantaina suuntasimme puolenpäivän maissa pikkubussilla Rymättylän Farmersgolfiin. Alkajaisiksi nautittu Farmarin Grillipöytä oli monipuolista ja maittavaa ”äijäruokaa”.

Farmersgolf-kierroksen teimme upeissa kevättalvisissa olosuhteissa. Välibaarissa nautimme asiaankuuluvat rommitotit. Osallistujat eivät tunteneet toisiaan etukäteen, mutta pelin jälkeen herja lensi kuin vanhoilla tutuilla.

Päätimme vielä pelata samoilla joukkueilla hauskan Beer Pong- turnauksen ennen saunoja ja altaita.

Kolme tuntia saunoimme ja annoimme altaissa tärkeitä ohjeita tulevalle aviomiehelle. Sitten olikin aika suunnata taas illan rientoihin Turkuun.

Mukava paikka, joka sopi tilaisuuteemme mainiosta ja järjestelyt toimivat loistavasti. Sankarikaan ei joutunut myymään pusuja!

Eeva- Liisa Häkli, kehityspäällikkö Foodwest Oy

 

KAKSIPÄIVÄINEN KEHITYS- JA VIRKISTYSKOKOUS

Muutama vuosi sitten toimin Tekesin elintarvikeohjelma "Sapuskan" koordinaattorina viiden vuoden ajan. Ohjelmalla oli aktiivinen johtoryhmä, joka koostui elintarvikealan vaikuttajista ja ammattilaisista. Heille haluttiin järjestää monipuoliset kehityspäivät, johon sisältyisi hyvää ruokaa ja vapaamuotoista ohjelmaa. Kollegaltani sain kuulla mainiosta ja korkeatasoisesta kokous- ja virkistyspaikasta Famersgolf SPA:sta. 

Farmersgolf SPA järjesti meille kokonaisuuden, jossa ensimmäisen päivän ohjelma vietiin kokonaisuudessaan läpi Rymättylän Farmersgolfissa. Pidimme kokopäiväisen kokouksen toivomustemme mukaisine tarjoiluineen, jonka jälkeen lähdimme pelaamaan Farmersgolfia. Peli osoittautuikin tosi hauskaksi ja syntyipä tiimien välille pikku kisakin. Mainion holvisavusaunan lauteilla ja lämminvesialtaissa vierähti pari tuntia. Jotkut taisivat kokeilla infrasaunaa ja pulahtaa meressäkin.

Illalliseksi valitsin Rymättyläläisen Saaristolaispöydän. Tämä hieman jännitti, olivathan osallistujat elintarvikealan ammattilaisia. Ateriakokonaisuus kotitekoisine täytekakkuineen osoittautui kuitenkin erittäin monipuoliseksi ja maittavaksi.

Kaiken kaikkiaan uudet tilat olivat siistit, tyylikkäät ja toimivat. Hyvin hoidettu maatilan pihapiiri ja iso meriterassi antoivat tilaisuudelle intiimit ja persoonalliset puitteet.

Ensimmäisen päivän päätteeksi siirryimme pikkubussilla n. 15 min ajomatkan päässä sijaitsevaan Kultaranta Resortiin. Uuden luhtihotellin tasokkaat huoneet rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä tarjosivat makoisat unet. Toisen päivän kokous järjestettiin Kultaranta Resortin toimivissa tiloissa. 

Kokonaisuus oli laadukas ja toimiva sekä toiveidemme mukainen. Tiivis kaksipäiväinen paketti yhdisti sopivasti kokouksen ja vapaamuotoisen ohjelman sekä verkostoitumisen osallistujien kesken. Olimme tosi tyytyväisiä päivien antiin! 

Dia2
Dia2

Describe your image.

Heikki 003
Heikki 003

Describe your image.

DSCI0058
DSCI0058

Describe your image.

IMG_2973
IMG_2973

Describe your image.

farmers-golf-010
farmers-golf-010

Describe your image.

farmers-golf-016
farmers-golf-016

Describe your image.

farmers-golf-019
farmers-golf-019

Describe your image.

farmers-golf-033
farmers-golf-033

Describe your image.

farmers-golf-037
farmers-golf-037

Describe your image.